FS RS: Savo Ružojčić kandidat za nagradu "Ilija Pantelić"

U konkurenciji ljudi iz Zvijezde 09, Borca iz BL ...

Stručni žiri osmog izdanja manifestacije "Dani fudbala Republike Srpske" ustanovio je liste za pet prestižnih nagrada koje će pripasti laueratima za 2018. godinu, a među njima je i sada već bivši predsjednik UO FK Tekstilac Savo Ružojčić.

Ružojčić se našao u konkurenciji za najboljeg sportskog radnika i nagradu "Ilija Pantelić", a u konkurenciji su još i Boris Stanišić (FK Zvijezda 09), Vico Zeljković (FK Borac), Zoran Deket (FK Ljubić) i Rodoljub Topić (FK Borac K. Dubica).

U ovoj konkurenciji Ružojčić se našao zbog pružanja nesbične podrške FK Tekstilcu dugi niz godina, ali je bio jedan od inicijatora izgradnje pomoćnog terena sa vejštačkom podlogom zajedno sa Bojkom Gatarićem, gdje su za izgradnju terena izdvojili velika vlastita novčana sredstva.

Takođe, nagrade će biti uručene i za najboljeg fudbalera, perspektivnog igrača, najboljeg trenera i najboljeg sudiju.

Predsjednik stručnog žirija je Tomo Marić, a potpredsjednici Zoran Vajkić (FS RS) i Slavko Basara (Sportski Žurnal), dok su članovi Milan Zubović (Glas Srpske), Dejan Kondić (Elta), Andrej Knežević (ATV), Darko Basara (Euro Blic), Dragan Novaković (RTRS), Marko Tešanović (BH radio), Goran Arbutina (Mondo) i Goran Ćejić (FS RS).