Marić: Potrebna nam je podrška, teško da neko može zamijeniti ovu Upravu

Mnoge i raduju sva ova dešavanja i bili bi najsrećniji da se klub vrati na stare grane

Iako su se fudbaleri Tekstilca već oglasili saopštenjem, te žele sastanak i daju podršku Upravi u ostavci, još jedan od njih se pojedinačno oglasio, dijete kluba i kondicioni trener ekipe Dušan Marić.

Prema riječima člana UO Davora Pijetlovića u izjavi za sportsport.ba rekao je da su igrači spremni na niža pirmanja, te da se i dijela odreknu sve zbog klub, te da žele dogovor i njihov ostanka, a Marić je istako da je to najmanje što može da se uradi za ovaj klub, grad i ljude u njemu. 

„Svi dobro znamo da niko ne bi mogao da zamijeni već sada 'bivšu' Upravu i borićemo se svim snagama da je vratimo. Ako ne uspijemo, svjesni smo da će ovo biti ponor našeg kolektiva, ali vjerujem da ćemo uspjeti. Vjerovatno mnoge i raduju sva ova dešavanja i bili bi najsrećniji da se klub vrati na stare grane“, kaže  Marić.

Ističe on, da sve ovo što se izdešavalo u ovoj polusezoni, valjda se moralo jednom desiti.

„Bez pojačanja, kartoni, povrede tokom čitave godine i još mnogo drugih stvari i pokušali smo dati sve od sebe, ali morali smo još više. Danas nam treba Vaša podra više nego ikada, kako nama igračima, ljudima iz Uprave, ljudima koji su iskreno uz ovaj klub. Moramo izaći iz svega ovoga zajedno jaki i u budućnosti ćemo biti još jači“, naglašava Marić i još jednom poziva da ih podržite, te obećava da će ekipa sve dati od sebe kako bi opet uživali na tribinama i sa ponosom govorili da je Tekstilac iz vaše Dervente.