Uprava u ostavci zahvaljuje na velikoj podršci: Daće podršku i pomoći novim ljudima

Podrška govori da rad Uprave nije ostao neprimijećen

Uprava fudbalskog kluba Tekstilac se iskreno zahvaljuje na toplim riječima podrške i zahvalnosti fudbalera FK Tekstilac, građana Dervente koje nam jasno govore da naš dosadašnji rad nije ostao neprimijećen i da smo u najmanju ruku napravili pozitivan pomak u razvoju i stabilnosti kluba i sporta uopšte.

To nas dodatno obavezuje da svojim nasljednicima omogućimo da obaveze u klubu preuzmu što jednostavnije uz našu punu podršku i svaku vrstu pomoći koja bude potrebna.

Želja nam je da se započeti pozitivni procesi u klubu nastave i omoguće da se naš FK Tekstilac razvije do ozbiljnog i stabilnog premijeligaša. 

Tu smo da maksimalno podržimo i pomognemo u preuzimanju obaveza u fudbalskom klubu svakom potencijalnom kandidatu koji je istinski zaljubljenik u naš FK Tekstilac i spreman je da uloži svoje znanje, vrijeme, pozitivu energiju i lični autoritet da nastavi i unaprijedi razvoj našeg kluba.

Obzirom da su se u javnosti već pojavile informacije o potencijalnom kandidatu za novog predsjednika kluba Dušku Reljiću, mi iz odlazećeg rukovodstva podržaćemo njegovu kandidaturu.