Ceramah Pemindahan: Latihan Eric Jauh Dari Sempurna

Ceramah Pemindahan: Latihan Eric Jauh Dari Sempurna – Pergantian lagi dicoba di Manchester United serta Erik ten Hag sudah disahkan hendak mengambil alih tugas masa panas ini.

Pemain Belanda itu tidak hendak memiliki ilusi menimpa tugas yang dihadapinya selepas diaibkan 4- 0 oleh pencabar Liverpool pada malam Selasa.

Temu bual selepas perlawanan dengan bos sedangkan yang berang, Ralph Rangnick, didominasi oleh cakap- cakap menimpa pergantian besar yang butuh dicoba oleh Red Devils buat kembali ke puncak bola sepak Inggeris.

eric ten hag

Namun apakah sesungguhnya yang butuh mereka selesaikan serta sepanjang mana mereka boleh mengukuhkan kondisi bermasalah mereka pada masa panas ini?

Kami memperhitungkan suasana di hadapan United yang cuba mengekalkan harapan mereka dalam kelompok 4 paling atas yang terus menjadi pudar menentang Arsenal pada hari Sabtu.

Seluruhnya Sudah Berubah Latihan Eric Jauh Dari Sempurna

Bercakap selepas peletakan jawatannya di Anfield, Rangnick membayangkan skala pembinaan semula di hadapan.

Dia mengatakan,“ Bila kamu menganalisis kondisi, dia tidak sukar buat menganalisisnya. Jelas kepada aku bahawa hendak terdapat 6, 7, lapan, bisa jadi 10 pemain baharu.

Nampaknya masa panas ini hendak jadi salah satu yang sangat padat jadwal di Old Trafford dalam ingatan baru- baru ini- dan begitulah sepatutnya.

Dengan David de Gea kembali ke sesi terbaiknya, peran penjaga berhasil bisa jadi jadi sedikit permasalahan buat United, namun barisan pertahanan seterusnya membutuhkan rombakan besar- besaran.

eric ten hag

The Red Devils sudah membebaskan 48 berhasil, tercantum 9 kala menentang Liverpool, dalam 33 penampilan liga masa ini.

Ini menimbulkan mereka menamatkan kempen dengan rekod pertahanan 55 berhasil yang dibolosi, yang hendak jadi rekod terburuk mereka semenjak 1978- 79.

Perkara menimpa keupayaan Harry Maguire terus ditimbulkan, meski boleh dikatakan kawasan yang sangat membutuhkan penambahbaikan merupakan di bek kanan, yang Aaron Wan- Bissaka sudah menyanjungnya buat menipu semenjak meninggalkan Crystal Palace di situ, 3 tahun kemudian.

Masa panas kemudian, United terpaksa mengukuhkan bahagian tengah pertahanan mereka, jadi mereka wajib melaksanakannya kali ini pula.

Meski Fred yang difitnah sudah dibangkitkan di dasar Rangnick serta kritikan Scott McTominay merupakan kelewatan, Red Devils boleh melaksanakan yang lebih baik.

Serta dengan pemergian Nemanja Matic, apabila kontraknya tamat, jabatan ini hendak kekurangan kakitangan.

Persoalannya yakni sama terdapat mereka boleh dinaikkan ke jawatan ini semasa tetingkap seterusnya.

Meski Declan Rice jadi sasaran utama, semacam yang dilaporkan semenjak sekian lama, terdapat kesempatan ia boleh bermain dalam Liga Juara- Juara masa depan sembari kekal di West Ham.

Selepas Cristiano Ronaldo kembali ke kelab serta menghasilkan wang tunai buat menandatangani Jadon Sancho masa panas kemudian, United bisa jadi masih membutuhkan sebagian lagi pemain serbuan.

Telah pasti, sukar buat membayangkan orang lain tidak hanya Ronaldo yang mengetuai Red Devils pada masa 2022- 23.

Namun dengan pemergian Edinson Cavani, penyerang tengah baharu dengan mentaliti jangka panjang hendak dibutuhkan.

Dari segi peran sayapnya, sensasi Anthony di Ajax telah juga berhubungan dengan perpindahan ke Old Trafford- bukannya Marcus Rashford boleh dikira selaku punca lenyap, meski ia nampaknya mencerminkan personalitinya sesuatu kala dulu.

 

BACA JUGA : Bos Ajax Amsterdam Eric Ten Hag Merapat Ke Manchester United

 

Satu Tugas Yang Mustahil Latihan Eric Ten Hag

Dalam temu bual selepas perlawanan pada hari Selasa, Rangnick mencadangkan United membutuhkan sebagian jendela perpindahan buat menuntaskan kerja pembinaan semula.

Itu juga boleh jadi skala masa yang optimistik. Lagipun, ini merupakan kelab yang sudah disalahuruskan sepanjang lebih daripada satu dekad.

Kegemilangan masa Sir Alex Ferguson tidak hendak dikembalikan dalam sekelip mata. Kerja- kerja asas masih belum terbuat, namun dia butuh dicoba dalam sebagian bulan hendak tiba buat Ten Hag berpeluang buat berjaya.

eric tan hag