Facebook

utorak, 19 septembar 2017 00:00

U utorak sa Rudarom, u petak sa Podrinjem: U oba meča idemo na trijumfe, kaže mladi Pećić

U utorak (19. septembra) od 16 časova "krojači" će odigrali gostujući susret sa prijedorskim Rudarom u okviru 1/16 finala Kupa BiH, a zbog obaveza nekoliko članova kluba u vezi trenerskih edukacija, i susret protiv Podrinja na Gradskom stadionu je pomjeren i biće odigran u petak (22. septembra) od 16 časova.

Zbog povrede kapitena Plisnića na gol derventskog prvoligaša stao je mladi Pećić i prema svemu viđenom odradio je veoma dobar posao. Na meču protiv Sutjeske proglašen je i igračem utakmice, prema ocjeni sportskih novinara.

– Mogu reći da sam zadovoljan dvijema utakmicama koje sam branio, iako uvijek može bolje. U jednom meču sam bio i igrač utakmice i to mi daje još veći motiv da se radim na sebi. Ove sedmice nas u svega par dana očekuju dvije veoma jake utakmice, ali bez obzira na sve i protiv Rudara i protiv Podrinja idemo na pobjedu i prolazak u narednu fazu Kupa BiH i na sakupljanje novih bodova. Imamo poštovanje prema rivalima, ozbiljne su i kvalitetne ekipe, ali mi uvijek idemo na pobjedu, jasan je Pećić.

Sljedeća utakmica


FK Tekstilac
FK Sutjeska
Dana: 19-03-2018

Tabela

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо